Välkommen till Musik i Flatö Kyrka

2024 års konsertprogram för "Musik i Flatö kyrka" är nu klart. Biljetter till årets konserter finns att köpa, enklast genom att klicka på knappen "köp biljett" vid respektive konsert nedan. 

 

Samtliga konserter arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan


Söndag 30 juni kl 18:00

En sopran - en pianist - från boogie till opera!

Sångerskan Negar Zarassi och pianisten David Carbe bjuder in till en fartfylld och stämningsfull konsert med allt från opera, musikal och visor till boogie-woogie och en himla massa annan härlig musik.

Denna duo kombinerar virtuositet med humor på ett oslagbart sätt och tillsammans levererar de en underhållande musikalisk högtidsstund du sent ska glömma.

 

 

Negar Zarassi

Den svensk-iranska stjärn-sopranen Negar Zarassi har med sin varma och uttrycksfulla röst berört miljontals med sin sång. Oavsett om det är stora tv-produktioner med miljonpublik eller en liten scen med intimt upplägg når hon fram till åhörarnas hjärtan. Med sitt fylliga sound och sin unika förmåga att alltid skapa närvaro har hon engagerats som solist av bland annat Göteborgs Symfoniker, GWO och Malmö Opera. I samband med Kungens besök i Göteborg sommaren -23 valdes hon ut att sjunga som solist innan kungens tal vid Börshuset. Hennes solokonserter på Storan och Stenhammarsalen i Göteborg under hösten -23, blev snabbt slutsålda.

David Carbe

En prisad pianist och entertainer från Kungälv! Carbe har hunnit med en hel del under sina 30 år.

Bland meriterna finns Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Malena Ernman samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer. Carbe är en mycket virtuous pianist som sprider glädje med sitt avslappade sätt och humoristiska mellansnack. 

 

Biljettpris 275 kr exkl serviceavgift (20:-)Söndag den 7 juli kl 18.00

 

Sommarkonsert med Öbarna

Öbarna, Eva Jarnedal och Janne Magnarsson är tillbaka på Flatön efter många års uppehåll.
De ackompanjeras av Bernt Andersson

Öbarna presenterar ett blandat program. Några Taube-sånger naturligtvis, men också andra favoriter från Öbarnas långa karriär.

Det blir även helt nyskriven musik från de nu pågående inspelningarna.

 

Biljettpris 280 kr exkl serviceavgift (20:-)

  

Tisdag den 16 juli kl 14.00

 

Teater MaRang

 

Zemma ensam hemma - en spöksaga (ca 2-7 år)

Följ med Zemma och Teater MaRang i en lustfylld, rytmisk och lite läskig spöksaga - full av ramsor och sånger.
En föreställning om fantasins förmåga och lekens läkande kraft.

Av och med Suzanne Rangstedt och Bengt Magnusson. Spelas på utomhusscenen vid gamla skolan om vädret tillåter, annars i kyrkan.
Fritt inträde.lördag den 20 juli kl 19.00

 

Christopher Wollter och Åsa Fång

 

Wollter möter Fång  -musikal, visa och lite franskt. 


Åsa Fång och Christopher Wollter bjuder efter publik- och kritikersuccén Brel möter Piaf -rebellen & sparven på en ny konsertföreställning.
Med över 50 musikalproduktioner tillsammans öppnar de denna gång dörren till musikalernas värld.
Det blir axplock från deras karriärer som växlar mellan de mest kända svenska musikalerna som Chess och Så som i himmelen till internationella storverk som Jesus Christ Superstar och Sound of Music. De bjuder också på svensk och fransk visa som blivit en betydande del av deras karriärer. Helt enkelt, en varierande konsert som bjuder på det mesta.

 

Biljettpris 300 kr exklusive serviceavgift (20:-)Torsdag den 25 juli kl 19.00

 

Johan Frendberg hyllar Peter LeMarc

 

Johan Frendberg har i snart 30 år underhållit oss på musik och teaterscener runt om i Västsverige. Hans största idol och förebild har alltid varit Trollhättans stolthet Peter LeMarc.
Peter har som han själv uttrycker det gått i pop-idolspension och kommer inte göra fler liveframträdanden efter den bejublade avskedskonserten på Skeppsholmen 2:a augusti 2014. 

 

 

Johan vill gärna hylla och samtidigt bidra med att Peter LeMarcs fantastiska musik och texter får fortsätta ljuda från scenen. 

Det blir en konsert som går i kärlekens tecken. Kärleken till att lyriska betraktelser hamnar i vacker musik. Hur det är att växa upp i en mindre stad, att bryta upp och flytta, för att sedan komma tillbaka. Det har i alla fall Johan Frendberg gjort. 

 

Medverkande musiker, Sång & Gitarr Johan Frendberg, Klaviatur Fredrik Åkerblom

 

Biljettpris 300 kr exklusive serviceavgift (20:-)  

Måndag den 5 augusti kl 18.00

 

Gåke och Lotta

En lokal och välkänd duo som gästat Flatö kyrka förut, alltid lika uppskattade. Gåke Gunnarsson och Lotta Rossövik framför nya och gamla humoristiska visor på djupaste allvar och allvarliga dito med glimten i ögat. Allt förankrat i det bohuslänska språket

 

Biljettpris 275 kr exklusive serviceavgift (20:-)

 

Efter konserten kommer Flatö Kyrkas Vänner att hålla årsmöte i skolan.
                                                                        
Kafé i skolan 1,5 timma före varje konsert.
Insläpp i kyrkan 30 minuter före konsertens början.
Notera att om du har en gruppbiljett med QR-kod i din telefon gäller den för alla i gruppen och måste passera insläppet tillsammans.

På biljettpriset tillkommer en serviceavgift på 20:-
Biljetter säljs via Nortic. se sommarens konserter i Flatö kyrka 

 

Håll utkik på vår hemsida, www.flaton.se för ev justeringar i programmetFöreningen Flatön         foreningen@flaton.se                               Flatö Malö Hembygdsförening       hembygd@flaton.se                         Flatö Kyrkas Vänner           kyrkan@flaton.se