Välkommen till Musik i Flatö Kyrka

2023 års konsertprogram för "Musik i Flatö kyrka" är nu helt klart. Biljetter till årets konserter finns att köpa, enklast genom att klicka på knappen "köp biljett" vid respektive konsert nedan. 

 


Söndagen den 18 juni kl 17.00 

         Observera tiden!

Riverside Gospel - "Together"

En kör från Kungälv-Ytterby med ca 70 medlemmar som startade för snart 12 år sen av körledare och kantor Åsa Gunnervik. Kören har haft flera samarbeten med artister, till exempel Bröderna Rongedal, Gladys del Pilar, Brolle och Mimi Werner, Peter Simson och Bjarne Lundqvist för att nämna några. 

 

 

Biljettpris 200 kr exklusive serviceavgift


Lördagen den 1 juli kl 19.00

 

Majornas 3dje Rote med Tomas von Brömssen

Återigen får vi besök av Majornas 3dje Rote, denna gång tillsammans med den fantastiske Tomas von Brömssen. Med humor och allvar spelar de en mix av brittisk, amerikansk och svensk folkmusik med egna, svenska texter.

Melodierna är en blandning av egna och lånade. På repertoaren finns både låtar med en klar amerikansk cajunprägel, låtar i "Dylan-anda", skotska reels och låtar i svensk folkmusik och vistradition.

 

                                                                                               Biljettpris 250 kr exklusive serviceavgiftTisdagen den 25 juli kl 19.00

 

Sångensemblen Amanda - "Sommarvind"

Amanda har blivit ett begrepp i musikvärlden och en favorit för den stora publiken. Kanske beror det på gruppens starka önskan om att beröra och beröras i de möten som musiken skapar.

Amandas repertoarer innehåller bland annat rock- och poplåtar, folkmusik från hela världen, klassisk konstmusik, visor och slagdängor. Med sin unika scennärvaro och sin orädda och nyfikna mix av toner, ord och rörelse finner Amanda ständigt ny publik.

 

                                                                                                            Biljettpris 250 kr exklusive serviceavgift Söndagen den 30 juli kl 18.00

 

Sonja Aldén med David Carbe - "Sånger i tiden"

En dynamisk duo som bjuder på en somrig, lustfylld och personlig konsert. De har under flera år turnerat landet runt och spridit musikglädje och berört publiken på djupet. Konserten tar avstamp i Sonja Aldéns rika låtskatt, personliga favoriter, anekdoter och texter blandat med fartfylld pianomusik framförd av David Carbe.

 

Biljettpris 280 kr exklusive serviceavgift

  

Måndagen den 7 augusti kl 19.00

 

Gåke och Lotta

En lokal och välkänd duo som gästat Flatö kyrka förut, alltid lika uppskattade. Gåke Gunnarsson och Lotta Rossövik framför nya och gamla humoristiska visor på djupaste allvar och allvarliga dito med glimten i ögat. Allt förankrat i det bohuslänska språket

 

Biljettpris 200 kr exklusive serviceavgift

 

Efter konserten kommer Flatö Kyrkas Vänner att hålla årsmöte i skolan.                                                                        
Kafé i skolan 1,5 timma före varje konsert.
Insläpp i kyrkan 30 minuter före konsertens början.
Notera att om du har en gruppbiljett med QR-kod i din telefon gäller den för alla i gruppen och måste passera insläppet tillsammans.

På biljettpriset tillkommer en serviceavgift på 20:-
Biljetter säljs via Nortic.    
nortic.se

 

Håll utkik på vår hemsida, www.flaton.se för ev justeringar i programmetFöreningen Flatön         foreningen@flaton.se                               Flatö Malö Hembygdsförening       hembygd@flaton.se                         Flatö Kyrkas Vänner           kyrkan@flaton.se